download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Софтуер за заложна къща "LoginZK" 6.1.3.8


Програма за управление на дейността в заложни къщи по новата наредба


Изтегли (6604 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: "Login Technology" Ltd
Лиценз: Demo
ОС: Windows All 
Големина: 6604 KB
Обновен на: 16.05.2011 от icohff
11985 показвания, 593 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Програма за заложна къща 1_2

Публикации в списанието


няма публикации
 

Софтуер за управление на заложна къща по изискванията на "Наредба за дейността на заложните къщи": печат на заложен билет и декларация, автоматично генериране на каса, автоматично генериране на склад заложени вещи и магазин, автоматично генериране на регистри на сключените сделки и реализираните продажби. Регистрите могат да се преглеждат на екран или печатат за произволен период.
Предоставя възможност за въвеждане и сключване на типови договори за заем срещу залог на стоки. Договорите са за произволен период, като се предлага функция за бърз избор на период - 1,2,3 или 4 седмици, 10,15,20,30 дни или месец, а лихвите и таксите се преизчисляват според въведените по подразбиране в настройките на системата. Поддържа се автоматично приключване на договора при погасяване на задължението, приключване или подновяване на договорите с частично /или без/ погасяване, приключване с изпращане в магазин, доплащане на суми, склад заложени стоки, магазин, запис на заповед, пропорционални и фиксирани лихви и такси за период, следене на разплащанията и лихвите по тях, продажби на стоки с автоматично следене на складови и касови наличности. Настройка на разпечатваните договори, богат набор от справки и статистики по договори, контрагенти, стоки, справки за произволен период, пълен архив на данните, HTML Help - извиква се с клавиш F1 и показва помощна информация за процедурата, в която се намираме. Въведено е пълно администриране на договори при погрешна манипулация с автоматична корекция в регистрите и салда и обороти каса и анализи: възстановяване от магазин в действащи договори, възстановяване на откупен договор, възстановяване от последно подновяване, анулиране с изтриване на активен договор, анулиране на продажба
   В текущата версия 3.8 е разширена функционалността на допълнителните такси - могат да бъдат различни за отделните клиенти - според общите настройки, преференциални по групи клиенти или индивидуални за клиент. Те са свободно настройваеми, както в настройките, така и за конкретен договор - по него могат да се правят отстъпки. Въведени са продажби на едро.
Демото е напълно функционално, след закупуване и активиране на системата можете да продължите да работите с въведените данни.

Към системата е включен модул за оторизиран достъп "LoginSecurityManager". Чрез него се описват потребителите с права да ползват системата, определени функции от нея като позиции от менюто, процедури, управление на бутони и др. Всеки достъп в системата или ресурсите се помни в "log" файл. При демо версията е въведен един служебен потребител "admin" с парола за вход "111" и пълни права в системата.
При инсталацията на демо версията не се добавят записи в регистрите, поддържа се пълна де-инсталация.
Предлагаме гаранционна и след гаранционна поддръжка и обновяване на версиите.

Ограничения: Брой договори, срок за ползване - 1 месец.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 18.04.07, 12:04, icohff:
    Ако при версия 6.1.2.4 имате проблем с данни "запис на заповед" /за което се извинявам/ решението е изтриването на файл 'dan.tps', като преди да извършите плащане по договор е необходимо да въведете начално салдо в касата. Проблема е отстранен при следващата версия 6.1.2.5 , която очаква публикуване.
  • Петък, 04.05.07, 00:45, anonymous:
    За мойте нужди върши идеална работа.
    Ма не виждам цена ??
  • Сряда, 09.05.07, 11:22, icohff:
    Щото е безценна ...

    А иначе за подробности и договаряния си има и в демото екран "За системата" с телефони, пощи и сайт /ако не броим информацията за контакти тук/.

  • Четвъртък, 05.02.15, 15:11, zkkkood:
    HELP HELP HELP спешно !!!!! хора кажете как се влиза в тоя софтоер само си чупя пръстите да пиша
  • Четвъртък, 05.02.15, 15:18, zkkkood:
    ” Не върви - иска user & pass :( „
    иска генериране но как се прави от къде се натиска пише натискате генериране и стартирате генериране и слагате админ и пас ама как става тва един бог знае

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.