download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Софтуер за заложна къща "LoginZK" 6.1.3.8


Програма за управление на дейността в заложни къщи по новата наредба


Изтегли (6604 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: "Login Technology" Ltd
Лиценз: Demo
ОС: Windows All 
Големина: 6604 KB
Обновен на: 16.05.2011 от icohff
11941 показвания, 593 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Програма за заложна къща 1_2

Публикации в списанието


няма публикации
 

Софтуер за управление на заложна къща по изискванията на "Наредба за дейността на заложните къщи": печат на заложен билет и декларация, автоматично генериране на каса, автоматично генериране на склад заложени вещи и магазин, автоматично генериране на регистри на сключените сделки и реализираните продажби. Регистрите могат да се преглеждат на екран или печатат за произволен период.
Предоставя възможност за въвеждане и сключване на типови договори за заем срещу залог на стоки. Договорите са за произволен период, като се предлага функция за бърз избор на период - 1,2,3 или 4 седмици, 10,15,20,30 дни или месец, а лихвите и таксите се преизчисляват според въведените по подразбиране в настройките на системата. Поддържа се автоматично приключване на договора при погасяване на задължението, приключване или подновяване на договорите с частично /или без/ погасяване, приключване с изпращане в магазин, доплащане на суми, склад заложени стоки, магазин, запис на заповед, пропорционални и фиксирани лихви и такси за период, следене на разплащанията и лихвите по тях, продажби на стоки с автоматично следене на складови и касови наличности. Настройка на разпечатваните договори, богат набор от справки и статистики по договори, контрагенти, стоки, справки за произволен период, пълен архив на данните, HTML Help - извиква се с клавиш F1 и показва помощна информация за процедурата, в която се намираме. Въведено е пълно администриране на договори при погрешна манипулация с автоматична корекция в регистрите и салда и обороти каса и анализи: възстановяване от магазин в действащи договори, възстановяване на откупен договор, възстановяване от последно подновяване, анулиране с изтриване на активен договор, анулиране на продажба
   В текущата версия 3.8 е разширена функционалността на допълнителните такси - могат да бъдат различни за отделните клиенти - според общите настройки, преференциални по групи клиенти или индивидуални за клиент. Те са свободно настройваеми, както в настройките, така и за конкретен договор - по него могат да се правят отстъпки. Въведени са продажби на едро.
Демото е напълно функционално, след закупуване и активиране на системата можете да продължите да работите с въведените данни.

Към системата е включен модул за оторизиран достъп "LoginSecurityManager". Чрез него се описват потребителите с права да ползват системата, определени функции от нея като позиции от менюто, процедури, управление на бутони и др. Всеки достъп в системата или ресурсите се помни в "log" файл. При демо версията е въведен един служебен потребител "admin" с парола за вход "111" и пълни права в системата.
При инсталацията на демо версията не се добавят записи в регистрите, поддържа се пълна де-инсталация.
Предлагаме гаранционна и след гаранционна поддръжка и обновяване на версиите.

Ограничения: Брой договори, срок за ползване - 1 месец.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 18.04.07, 12:04, icohff:
    Ако при версия 6.1.2.4 имате проблем с данни "запис на заповед" /за което се извинявам/ решението е изтриването на файл 'dan.tps', като преди да извършите плащане по договор е необходимо да въведете начално салдо в касата. Проблема е отстранен при следващата версия 6.1.2.5 , която очаква публикуване.
  • Петък, 04.05.07, 00:45, anonymous:
    За мойте нужди върши идеална работа.
    Ма не виждам цена ??
  • Сряда, 09.05.07, 11:22, icohff:
    Щото е безценна ...

    А иначе за подробности и договаряния си има и в демото екран "За системата" с телефони, пощи и сайт /ако не броим информацията за контакти тук/.

  • Четвъртък, 05.02.15, 15:11, zkkkood:
    HELP HELP HELP спешно !!!!! хора кажете как се влиза в тоя софтоер само си чупя пръстите да пиша
  • Четвъртък, 05.02.15, 15:18, zkkkood:
    ” Не върви - иска user & pass :( „
    иска генериране но как се прави от къде се натиска пише натискате генериране и стартирате генериране и слагате админ и пас ама как става тва един бог знае

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.